Uppdatering

20141201_1355_0043

 

Just nu går det bra med skrivandet. Jag uppnår mitt dagliga mål under veckorna (500) och ökar på under helgerna. Jag trivs verkligen med Scrivener efter de inledande frustrerande veckorna, och det hjälper verkligen att ha ett bra skrivarprogram. Fast jag medger gärna att jag inte lärt mig alla finesser än, jag har varit alldeles för upptagen med att behärska grunderna. Nu grubblar jag bara om jag ska fixa programmet till min pc också, eller fortsätta på Mac…

Sambon och jag tog en långhelg före jul och drog till vårt älskade Storbritannien, den här gången West Yorkshire och en liten ort som heter Hebden Bridge.

20141201_1512_0065

Som ni kanske kan ana ligger Hebden Bridge i en dalgång och klättrar uppför sluttningarna. Mycket trappor var det! Men också trevliga människor, fantastiskt socialt liv och vackra omgivningar. Definitivt en kandidat för lugnt pensionärsliv en gång i framtiden.

20141130_1616_0002

 

One Response to “Uppdatering”

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *