Högen

Jag har laddat inför semestern med en gigantisk hög med sommarläsning.

Det finns en dubbel tanke bakom, för om jag läser så blir jag oftast inspirerad och den här semestern har jag bestämt mig: jag ska bli klar! Med Boken alltså…det är inte ett oöverstigligt projekt, eftersom det är klart till 2/3, så nu jävlar…

(mer…)

Lite av varje

Jag längtar efter semester, det är en och en halv vecka kvar, samtidigt som studerande son kamperar på luftmadrass i mitt vardagsrum och verkar stanna för evigt. Det blir inte mycket skrivtid på det viset! Även om det givetvis är lite mysigt samtidigt att 21-åringen fortfarande vill hänga med mamma.

Jag har kastat ett getöga på Hemmets Veckotidnings novelltävling, får se om jag orkar knåpa ihop ett bidrag. Jag har märkt att det sällan blir bra när jag försöker anpassa mitt skrivande, men det är ju kärleksnoveller den här gången så kanske…

Boken är i ett kritiskt skede. Nu ska jag försöka få ihop trådarna, och jag jobbar inte särskilt effektivt. Det blir ett mischmasch av skriva och redigering, ta bort och lägga till. Men det sniglar sig i alla fall framåt.

Mest av allt ser jag fram emot att återvända till Gotland i augusti, ska gå på Crimetime i Books & Dreams regi, en hel festival om deckare och bara för skoj skull!!!